VUB versterkt persteam

News / People

De Vrije Universiteit Brussel benoemt Nathalie Vlaemynck als nieuwe woordvoerder. Ze volgt Sicco Wittermans op die een nieuwe uitdaging aangaat binnen het VUB-communicatieteam als redacteur externe communicatie en nieuws. 

Nathalie Vlaemynck was tijdens haar loopbaan actief in diverse communicatiefuncties bij NMBS Europe en Lantis. Ze deed er waardevolle ervaring op in digitale communicatie, copywriting en social media management. ​In 2020 keerde ze terug naar haar moederuniversiteit de VUB, waar ze aan de slag ging als communicatiemedewerker. Vanaf vandaag neemt ze het woordvoerderschap op van de VUB.

Naast een nieuwe woordvoerder kreeg het pers & PR'-team van de VUB een senior advisor corporate communications en rectorcommunicatie, Peter Van Rompaey, en trad ook Frans Steenhoudt toe tot het team. Met zijn passie als archeoloog voor wetenschap, gecombineerd met een jarenlange ervaring als journalist neemt hij de perscommunicatie over wetenschap en onderzoek voor zijn rekening. Hij doet dit samen met Lies Feron, een vaste waarde in het persteam. Sam Jaspers ondersteunt het persteam als medewerker persrelaties.