Weer nieuwe liefhebbers van limonade

Make Lemonade nieuw in 2016

News

Make Lemonade nieuw in 2016Make Lemonade zet het jaar goed in met een nieuwe site en veel nieuw volk. Thomas Everaert ruilde zijn job als head of content bij Hotel Hungaria in om samen met Willem Van den Hoof de creatieve krijtlijnen uit te zetten bij Make Lemonade. “Make Lemonade is sinds dag één een bureau dat merken helpt te communiceren via content en entertainment, de keuze voor Thomas met zijn televisie-achtergrond is dus een logische keuze,” zegt Willem Van den Hoof.

Ook Iris Vermeiren stapte over van Hotel Hungaria. Met haar opleiding regie en ervaring als projectmanager en chef post- productie zal zij samen met Liesbeth De Vos als accountmanager/producer de projecten in goede banen leiden, met oog voor creatieve meerwaarde.

Sara Jacobi is sinds een maand de nieuwe managing director van het Leuvense bureau. Zij was in een vorig leven accountdirector bij Famous, zette 2ehands.be voor ebay op de Belgische markt en koos ervoor om na een verblijf bij Sanoma de overstap te maken naar Make Lemonade.

Ten slotte engageerden Usman Abdul en Han Van den Hoof zich om als senior creatief team bij Make Lemonade aan de slag te blijven. Ze werkten als freelanceteam al samen voor onder andere Gutz & Glory en Mortierbrigade.

Make Lemonade deelt nog steeds de kantoren met designstudio Uncompressed en web agency Minsky. De bureaus werken al enkele jaren zeer nauw samen.