What’s in a name? brengt hulde aan Bowie op Labyrinth

Crea / News

Creatief collectief What’s in a name? werd met diverse Belgische en buitenlandse kunstenaars uitgenodigd voor Labyrinth. "Vanuit welke hoek we ook naar de wereld kijken, menselijk of technologisch, is de weg van ons begrijpen een labyrint. Tot voor kort was de wereld niet beter of slechter, hij was eenvoudig. Nu we de deur van complexiteit half hebben geopend, breidt het labyrint zich uit, en voedt het zich met de voortgang van ons inzicht, waardoor we elke dag verder van de uitgang verwijderd raken."

Voor de gelegenheid brachten Bruno Seys en Filip Vandewiele een originele ode aan David Bowie zaliger, alias ‘Jareth The Goblin King’ uit de gelijknamige fantasiefilm ‘Labyrinth’, onder het motto 'Art is in the eye of the beholder'. Co-curator Johnny Bekaert over het werk: "Meesterlijk! Een bijzonder knap uitgevoerd portret."

De vernissage van ‘Labyrinth’ vindt plaats op 13 oktober om 19u in ‘Het Huis van het Beeld’ bij Seed Factory. De tentoonstelling is gratis toegankelijk voor het publiek tot en met 30 december 2022.