What’s in a name houdt van vinyl

Agenda / Crea / News

  • 25/03/2022
  • Huis van het Beeld / Seed Factory Vrijwilligerslaan 19, 1160 Brussel

What’s in a name? werd met de meest vooraanstaande Belgische en buitenlandse kunstenaars uitgenodigd voor Music Graphics: een tentoonstelling gewijd aan de kunst van de platenhoes. ‘Special guests’ zijn onder anderen Ever Meulen, Joost Swarte, Serge Clerc, Robert Crumb en Philippe de Kemmeter.

Voor de gelegenheid gingen de freelance reclamejongens Bruno Seys en Filip Vandewiele voor een originele vorm van ‘artvertising’. Curator Johnny Bekaert vindt het alvast geslaagd: “Jullie gaan in deze bijdrage heel ver... Meer zelfpromotie dan een record sleeve... Wel zeer grappig en vooral goed gevonden.”

De creatieven hebben al lang voeling met vinyl. What’s in a long play? is hun professionele blog over het zwarte goud in hun kantoor: in 33 toeren wordt een historisch beeld geschetst van een deel van hun oeuvre. Atypische lp-besprekingen worden er naadloos gelieerd aan tal van communicatie-uitingen.

De tentoonstelling vindt plaats van 25 maart tot 31 juni in Huis van het Beeld / Seed Factory, Vrijwilligerslaan 19, 1160 Brussel. De toegang is gratis.