Wie verdient een prijs?

Agenda / Awards / News

banner GRPGRP start het nieuwe jaar met een bloemlezing van de markantste mediaresearch en de meest innovatieve ontwikkelingen die de Belgische markt kende het afgelopen jaar. De basis zijn de inzendingen voor de volgende AMMA awards:

AMMA Award: Media Research of the Year: Alle ingediende dossiers worden gepresenteerd. De aanwezigen vormen de expert jury en kunnen hun stem uitbrengen op de 5 beste studies.  De toegekende punten worden vervolgens voorgelegd aan de AMMA Finale Jury, die het beste onderzoek van 2016 zal verkiezen. De stemmen van GRP-leden tellen DUBBEL.

AMMA Award: Innovation & Development of the Year: Presentatie van de 5 dossiers die in deze categorie genomineerd werden door de expert jury. Zo kan u in detail ontdekken welke specialisten of teams op een opmerkelijke wijze de kennis en de methodes voor planning van een medium hebben gestimuleerd en vernieuwd. Het belooft dus opnieuw een inspirerende voormiddag te worden, op dinsdag 14 maart 2017 vanaf 08u30 in het Diamant Conference & Business Centre, Reyerslaan 80 - 1030 Brussel.

Om u in te schrijven voor deze bijzondere mediasessie klikt u hier.