Wie volgt Kristof Ampe op als Advertiser Personality of the Year?

Awards / News / People

Wie mogen we straks toevoegen aan de hall of fame van de APOY, voluit de Advertiser Personality of the Year? Deze prijs wordt sinds 2002 gezamenlijk georganiseerd door de initiatiefnemers UBA en PUB en bekroont adverteerders die als rolmodel kunnen dienen door hun professionaliteit, hun durf en hun bijdrage tot het reclamevak. De editie 2019 wijkt niet af van dat uitgangspunt. Het publiek werd uitgenodigd om personen die in aanmerking komen voor deze onderscheiding te nomineren op de website www.apoy.be. De laureaat wordt gekozen door de lezers van PUB, de leden van UBA en een professionele jury. Deze 17de editie leverde een mooi trio van finalisten af. In alfabetische volgorde:

Kris Michiels is marketing director en BU lead Refreshment Belux bij Unilever. Hij bekleedt deze functie al drie jaar en werkte daarbij voor een mooi aantal merken: Lipton, Lipton IceTea, Pure Leaf, Ola, Magnum, Cornetto, Fermette, Carte d'Or en Ben&Jerrys. Hij heeft zo’n 10 jaar ervaring in de marketingsector. 

Lieve Pattyn is bijna drie jaar marketing director bij EG. Het farmaceutische bedrijf EG is een bedrijf van Belgische oorsprong en leider in de markt van geneesmiddelen in België. Lieve Pattyn bekleedde eerder dezelfde functie bij Omega Pharma en startte haar carrière bij P&G.

Nathalie Rahbani is brand, media & communications director bij Telenet. Ze startte haar carrière 16 jaar geleden bij VVL BBDO, waar ze de kneepjes van het vak leerde met projecten voor merken als Electrabel, NMBS, Mars en Mercedes. Daarna ging ze aan de slag bij Duval Guillaume waar ze onder meer werkte voor Douwe Egberts, Reborn-to-be-alive en Coke Zero.

Tijdens de UBA Xmas Lunch op 12 december verneemt u wie Kristof Ampe opvolgt als Advertiser Personality of the Year.

De APOY-jury 2019 bestaat uit Kristof Ampe van Swinkels Brewery, David Favest, b2b-directeur bij Touring, Harry Demey, ceo van LDV United, François Chaudoir, ceo van Space, Stijn Cavens, creatief directeur bij DPG Media, Marc Vossen, ceo van NGroup, en de organisatoren Chris Van Roey, ceo van de UBA, en Philippe Warzée, ceo en editoriaal directeur van PUB.