Wie wordt de volgende Marketing Genius?

Agenda / Awards / News

Main visual - Marketing Genius 2017The House of Marketing kondigt met groot enthousiasme aan dat het zijn 6de zoektocht naar de Marketing Genius van het jaar binnen de gemeenschap van gepassioneerde jonge marketers is gestart. Marketing Genius is -met de medewerking van mediapartner PUB - een uitdaging voor jonge marketing professionals (tot 35 jaar oud) die hun creativiteit durven delen door een geniale oplossing te vinden voor een van de prangende marketing vraagstukken.

Via dit initiatief tracht The House of Marketing jonge Belgische marketers verder te motiveren om hun passie na te streven en hun volle potentieel te bereiken. Dit jaar testen Godiva, ProNails, Desperados, Devos&Lemmens, newsmonkey en Vacature.com het kunnen van jonge marketers met 6 werkelijke uitdagingen. In 2016 kon worden teruggeblikt op een mooie editie.

De Marketing Genius challenge 2017 bestaat uit meerdere rondes:

Ronde 1: Deelnemers sturen hun “genius opinion” voor één van de zes topics in voor 10 maart. De experten van THoM nomineren zes finalisten op basis van vier verschillende criteria: kennis van het onderwerp, creativiteit, logische opbouw en hoe aangenaam het te verwerken is.

Ronde 2: Een sociale mediacampagne ondersteunt elke finalist. Het aantal stemmen zal voor 1/3 van de score van de winnaar tellen.

Ronde 3: De finalisten worden uitgenodigd om hun zogenaamde “genius opinion” voor een jury van marketingexperten te pitchen tijdens het Marketing Genius evenement op 24 april. De winner wordt verkozen op basis van de stemmen die ze van de jury en het publiek krijgen en door de resultaten van de sociale media voting campagne.

Ronde 4: De Marketing Genius 2017 presenteert zijn of haar “genius opinion” voor de gehele Belgische marketinggemeenschap op het Vlerick Marketing Colloquium op 11 mei.

De winnaar sleept de titel van Marketing Genius 2017 in de wacht en wint daarenboven een ongelofelijk prijzenpakket met een waarde van €8.000. Meer informatie is te vinden op www.marketinggenius.be.

Marketing Genius IsabeauSas_-_Winner2016-500x500

Isabeau Sas, Marketing Genius 2016

Al jaren doen bedrijven beroep op The House of Marketing voor strategische marketing consultancy en marketing implementatie. Samenwerken met een THoMer betekent samenwerken met een verbonden hub van meer dan 50 gepassioneerde en toegewijde marketing experten, en een team van strategie en management consultants van Quanteus Consulting. Ons ondernemende karakter en toekomstbestendige visie op marketing stellen ons in staat om te inspireren, innovatie te stimuleren en onze klanten te helpen in hun transitie naar een winstgevende, duurzame groei. The House of Marketing maakt deel uit van de  Quanteus Groep.