Wil de Marketing Genius nu opstaan?

MarketingGenius-prizes

Agenda / Awards / Marketing / News

Marketing_Genius_logo_NEW

The House of Marketing start opnieuw haar zoektocht naar enthousiast marketingtalent in België. Zo organiseert het consultancybedrijf voor de vijfde keer de Marketing Genius, een intensieve wedstrijd voor young professionals tot 35 jaar met minstens een eerste werkervaring die hun creatieve mening naar voren durven brengen om de titel Marketing Genius 2016 te behalen. PUB is mediapartner van Marketing Genius 2016.

Pub_news_MarketingGenius

In een eerste ronde worden de deelnemers gevraagd een opiniestuk rond een concreet marketingtopic te formuleren. Dit kan tot en met 3 april 2016. Op basis hiervan worden de beste zes kandidaten gevraagd in een tweede ronde eind april 2016 hun opiniestuk voor een professionele jury te presenteren. Ten slotte selecteert de jury een winnaar die niet alleen de prestigieuze titel Marketing Genius 2016 ontvangt maar ook talrijke mooie prijzen wint. Daarenboven wordt hij of zij onder de professionele begeleiding van The House of Marketing klaargestoomd om het opiniestuk te presenteren op het 28ste Vlerick Marketing Colloquium, dit jaar gewijd aan 'Infinity Marketing en de eeuwige online consument'.

Alle informatie over de wedstrijd is beschikbaar op www.marketinggenius.be. Inschrijven voor de eerste ronde kan tot en met 3 april 2016.