WorkBeats festival zet welzijn op de werkvloer op de kaart

Communication / News

Op 27 juni 2024 vindt de eerste corporate wellbeing content conferentie met festival-vibes van België plaats: WorkBeats. WorkBeats zet welzijn op de werkvloer op de kaart, want daar wordt (nog steeds) te weinig aandacht aan besteed. Isabelle Hoebrechts en Inez Senecaut zijn de drijfveer achter deze eerste editie van WorkBeats die binnenkort plaatsvindt in Perk. Om bedrijven hun verdiende erkenning te geven, worden op het einde van de avond de WorkBeats Awards uitgereikt.

Vijf deeldomeinen rond wellbeing vormen de rode draad

Wellbeing is essentieel voor bedrijven om succesvoller te zijn. Het stopt niet bij ‘je goed voelen op je werkplek’, maar het vormt de basis waardoor organisaties groeien en bloeien. Op WorkBeats vormen vijf deeldomeinen de rode draad: financieel, sociaal, mentaal, fysiek en digitaal. Vijf gebieden die een invloed hebben op het welzijn van medewerkers. Een onderbouwd wellbeing-beleid is dan ook een strategische noodzaak voor een duurzame groei van ieder bedrijf.

Van psycholoog Dirk De Wachter tot politica Annelies Verlinden en lifestyle-arts Servaas Bingé

De line-up ligt vast en het belooft een boeiende eerste editie te worden. Met meer dan 20 sprekers is er voor ieder wat wils. De deeldomeinen worden aangekaart in gevarieerde sessies en met diverse perspectieven. Wil je alvast een voorproefje van de keynotes en debatten? Beluister dan de podcast De Wow Factor op Spotify

Win als bedrijf een Wellbeing Award

Per deeldomein wordt op het einde van de avond een award uitgereikt aan deelnemende bedrijven. Niet alleen worden zij erkend voor hun inspanningen op het gebied van welzijn, maar zij krijgen ook de mogelijkheid om hun impact te vergroten. Iedere winnaar van de Wellbeing Award mag een eigen goed doel uitkiezen. Het prijzengeld zal worden geschonken aan het gekozen goede doel, waardoor zij een nog grotere bijdrage kunnen leveren aan de samenleving.

Heb je dus een initiatief binnen je bedrijf waarin je jou onderscheid op financieel, sociaal, mentaal, fysiek of emotioneel vlak? Waag dan je kans om een van de eerste WorkBeats Awards te bemachtigen. Inschrijven kan tot en met 14 april.

“Succes is gebaseerd op samenwerking, waarbij elk puzzelstukje bijdraagt aan het grotere geheel”

Een vrouw die waarde hecht aan menselijke connecties en betekenisvolle relaties? Dat is Isabelle Hoebrechts. Ze is auteur van diverse boeken over welzijn en voorzitter van de commissie van welzijn bij Federgon, de federatie van arbeidsbemiddeling. Isabelle is één van de drijvende krachten achter deze eerste editie van WorkBeats. Haar inzichten in deze onderwerpen gaven haar alleen maar meer motivatie om aan de slag te gaan met dit festival om welzijn op de kaart te zetten. Met passie, positiviteit en ondernemersgeest gaat ze voor waar ze echt in gelooft: welzijn. Haar missie? Individuen en organisaties inspireren om te leven en te werken met plezier, doelgerichtheid en bakken motivatie.

PRAKTISCH:

Wanneer: 27/06/2024 – vanaf 13.00 uur
Waar: Kasteelhoekstraat 1 – 1820 Perk

Tickets:
All inclusive ticket € 695
Hospitality package: € 745 all-in, incl. champagne, exclusieve hospitality zone en meet & greet met chef Peppe Giacomazza. 

Meer informatie, tickets en volledige line-up: workbeats.be

Inschrijven voor de WorkBeats Awards 2024: workbeats.be/registration-awards/