WPP VEROVERT DE NOORDWIJK

Delphine Geyskens & Gio Canini (WPP)

Communication / News

Sinds december 2022 is de WPP Campus gevestigd op het Victoria Régina-plein in de wijk Sint-Joost-ten-Node, aan de rand van de Botanique. Bijna alle leden van de groep zijn er nu samen gehuisvest: een nieuwe start voor WPP, dat een reeks geïntegreerde diensten aanbiedt in een inspirerende en kleurrijke omgeving waar gastvrijheid heerst.

Verhaaltjestijd. Met WPP wilde oprichter Martin Sorrell een groot netwerk van bureaus uit de grond stampen dat dankzij overnames verder zou kunnen groeien. Huidige ceo Mark Read geeft invulling aan Sorrells ideeën door meer structuur aan te brengen in de holding. Voor de markt schiep hij meer duidelijkheid over de aangeboden diensten, die nu meer geïntegreerd zijn. Geïntegreerde diensten vertegenwoordigen nu al een derde van de totale activiteiten van WPP. En zo werd het concept van de WPP Campus geboren... Gio Canini, country manager voor WPP België en executive chairman van Wunderman Thompson Benelux, verwelkomde ons samen met Delphine Geyskens (communications manager voor WPP België) in een volledig gerenoveerd gebouw, de Victoria Tower (voorheen IBM Tower), naast hotel The Hoxton

Netwerkfacilitator

WPP stelt meer dan 1000 mensen tewerk in België en mag ook bureaus zoals FamousGreyOgilvy Social LabGroupMMindshareEssence MediacomWavemaker en Wunderman Thompson tot de groep rekenen. De verschillende agency’s waren voorheen verspreid over Anderlecht, Dilbeek, Oudergem, Groot-Bijgaarden en het centrum van Brussel. Nu zijn ze gegroepeerd op zeven verdiepingen in de Victoria Tower, die ook over coworkingruimtes, twee restaurants en een bar op het dak beschikt. Gastvrijheid maakt deel uit van het DNA van WPP, waar de groep ook aanwezig is – getuige daarvan de locatie in Brussel, naast de eerste vestiging van de hotelketen The Hoxton in België.

>>> LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL HIER

Foto: Delphine Geyskens en Gio Canini © Antonin Weber