XXImo, Q8 en Visa investeren samen in mobiliteit

Communication / Innovation / News / Non classé (NL)

2448Na de succesvolle introductie van de XXImo Mobility Card in 2013, bestendigen XXImo en Visa hun jarenlange samenwerking met het verder uitbreiden van hun succesvol partnership. Dat de mobiliteitskaart niet alleen bij wagenparkbeheerders aanslaat, bewijst Q8, dat als eerste brandstofleverancier een mobiliteitskaart lanceert uitgegeven door XXImo en Visa.

De kaarthouder kan hiermee niet alleen brandstof afrekenen, maar ook treinreizen, taxi- en parkingkosten, en dit aan alle betaalterminals in het Visa-acceptatienetwerk. Bedrijven genieten met de Q8 Mobility Card van één overzichtelijke factuur voor verschillende vervoersvormen die volledig elektronisch kan worden verwerkt. Medewerkers hoeven geen bonnetjes meer te sparen en krijgen met de kaart meer vrijheid in vervoerskeuze en meer gebruiksgemak. Voor de technische en praktische uitvoering van de nieuwe kaart schakelt de branstofleverancier specialist XXImo in.

Q8, één van de grootste Belgische brandstofleveranciers, speelt hiermee in op actuele trends inzake mobiliteit en geeft een duidelijk signaal aan alle weggebruikers. « Q8 positioneert zich met de nieuwe oplossing als een innovatieve onderneming die verder kijkt dan alleen brandstof, » zegt Patrick Bunnik, ceo van XXImo. « Wij zijn er erg trots op dat we door Q8 zijn gekozen om ons platform in te zetten als basis voor deze kaart. Q8 laat hiermee zien werk te maken van duurzaam ondernemen. Dat sluit maximaal aan bij de uitgangspunten van XXImo. »