Yale brengt beveiligingsapparaten voor de slimme woning onder de aandacht

Crea / News

Ter gelegenheid van de introductie van de nieuwste generatie beveiligingsapparaten voor de slimme woning lanceert Yale, leverancier van beveiligingsoplossingen voor de slimme woning, de campagne Maakt beveiligen eenvoudig. Om deze campagne te ondersteunen heeft Yale een onderzoek uitgevoerd naar de gewoontes van consumenten in Europa op het gebied van veiligheid en de moeite die ze doen om zich thuis veilig te voelen.

“Maakt beveiligen eenvoudig” is een concept waarbij we stilstaan bij de vele ongebruikelijke gewoontes en methodes die mensen toepassen om zich veilig te voelen. Het publiek maakt kennis met vijf verschillende personages, Dan, Emeko, Emma, Jason en Santiago, die allemaal unieke gewoontes vertonen op het gebied van beveiliging in een poging om hun gevoel van veiligheid in hun woning te vergroten.

De personages in de campagne belichten elk een scala aan buitensporige beveiligingsscenario’s. Zo zijn er mensen die een val zetten om hun woning te beschermen, hun eigen waakhond trainen, al hun bezittingen wegdoen zodat dieven niets kunnen stelen, of mensen die besluiten altijd de verlichting aan te laten om zich veilig te kunnen voelen als ze hun woning verlaten.

Dan is een van de personages die in de campagne voorbijkomt. Hij zet al bijna een jaar lang allerlei ingewikkelde vallen in huis om zich veilig te voelen. Uiteindelijk installeerde hij het slimme beveiligingssysteem van Yale. Nu kan hij zijn Yale slimme deurslot moeiteloos ontgrendelen met de Yale Home app en wordt zijn slimme alarmsysteem van Yale automatisch uitgeschakeld. Zo hoeft hij geen vallen meer te zetten. Dan beschermt zijn woning zowel binnen als buiten door zijn slimme beveiligingssysteem van Yale te monitoren in de Yale Home app, ook als hij niet thuis is. Hij ontvangt zelfs meldingen als het alarm afgaat. Aangezien hij zich nu met één druk op de knop gerust kan stellen, kan Dan zich ontspannen omdat hij geen vallen meer hoeft te zetten.

De “Maakt beveiligen eenvoudig”-campagne laat zien hoe het nieuwe slimme Linus-slot L2, het slimme alarmsysteem, de videodeurbel en de slimme camera’s van Yale dit ongebruikelijke gedrag overbodig maken. Dankzij Yale voelen gebruikers zich thuis veiliger en wordt een rationeel gevoel van veiligheid gecreëerd met apparaten die eenvoudig kunnen worden bediend en gemonitord met de Yale Home app.

De Maakt beveiligen eenvoudig”-campagne loopt via meerdere kanalen en wordt momenteel in verschillende regio’s in de EMEIA ingezet, waaronder momenteel ook in België. 

De campagne is gemaakt door Valtech Radon in Zweden, in samenwerking met het centrale marketingteam van Yale.

Credits:

  • Campaign film
  • Client: Yale
  • Concept and production: Valtech Radon
  • DOP: Elias Bergkvist
  • Stills Photographer: Roy Rossovich
  • Director Assistant: Viviana Figueroa
  • Editor: Robin Johansson
  • Sound: Red Pipe
  • Service Production: Bad Rabbit