Yannick de Bièvre van MediaMarkt naar Carrefour

News / People

Op 1 november is Yannick de Bièvre gestart als director marketing, customer services & analytics bij Carrefour. Hij treed vanuit die functie ook toe tot het executive committee.

“Ik kijk er enorm naar uit om Carrefour in België samen met de teams nog meer te verankeren als een merk dat als missie heeft om positieve voedseltransitie door te voeren voor iedereen, met engagementen op gebied van milieubehoud, kwaliteit en betaalbare voeding,” zegt de Bièvre. “Daarnaast heeft de Carrefour Group ook de ambitie om wereldwijd het grootste digitale retail bedrijf te worden door volop in te zetten op E-commerce, Retail Media en de verdere digitale transformatie van de traditionele retail activiteiten.”

De Bièvre verlaat MediaMarkt BeNeLux waar hij de afgelopen zes jaar aan de slag was als online communication manager, head of marketing BeLux en marketing director BeNeLux.

Doorheen de jaren won hij met het team verschillende awards, waaronder AMMA's, Effies, CCB Awards, BOA Awards en een zilveren Effie. Hij was ook finalist in de categorie Media Advertiser of the Year van de AMMA.