Artevelde, Yondr en Roularta organiseren Metaverse Inspiration Summit

4schools / Agenda / Innovation / News

  • 20/04/2023 13:00

Arteveldehogeschool, Roularta Media Group en Yondr nodigen u uit voor de "Metaverse Inspiration Summit": een festival dat op 20 april verschillende media-experten, gebruikers, journalisten, adverteerders en technologiebedrijven zal samenbrengen rond de mogelijkheden van technologieën als AR, VR, het Metaverse, Blockchain en NFT's.

Deelnemers kunnen zich laten inspireren door best practices en panelgesprekken met experten (Meta, SBS, DataNews, ...), inzicht verwerven over de gebruikerservaring, het optimaliseren van content en het creëren van een inclusief metaverse voor consumenten. En ook wie op zoek is naar een meer persoonlijke metaverse-aanpak voor zijn of haar bedrijf, is bij dit evenement aan het juiste adres: dankzij inspirerende workshops en keynotes kunnen zij het potentieel van de virtuele wereld helpen ontsluiten. Het (fysieke) congres is zelfs helemaal gratis, al zijn de plaatsen wel beperkt - registreren is dus de boodschap. 


Meer informatie op maat van studenten en docenten van hogescholen en universiteiten? Schrijf u hier gratis in voor de newsletter PUB4Schools.