youEngine voegt extra girlpower toe

News / People

Mieke Liesbet en An

Mieke Van Eyck, Liesbet Geldhof en An Plasmans

Het digitale media- en marketingbureau youEngine breidt uit met drie nieuwe powerwomen. Nadat eerder dit jaar Liesbet Geldof en Mieke Van Eyck het team kwamen versterken, is nu ook An Plasmans aangetrokken. De personeelsuitbreiding komt er na een krachtige groeibeweging van het Antwerpse bedrijf.

An Plasmans vervoegt het team van accountmanagers bij youEngine. Zij komt over van bij Who’s That Girl en Wow To Go, waar ze acht jaar gewerkt heeft als marketing- en PR verantwoordelijke. Plasmans heeft veel ervaring op het vlak van copywriting en storytelling, maar staat ook sterk in haar schoenen op vlak van social media. Bij youEngine zal ze instaan voor de accounts van onder meer PeopleWare en het Facilitair Bedrijf.Liesbet Geldof is recent afgestudeerd als master in meertalige professionele communicatie aan de Universiteit Antwerpen. Zij heeft eerste werkervaringen opgedaan bij Stad Antwerpen als webredacteur en bij communicatiebureau Prophets als junior content conceptor. Geldof zal de accountmanagers ondersteunen voor PeopleWare, Motorola en Diageo.
Mieke Van Eyck kent het medialandschap door en door. Ze werkte eerder op de redactie van VTM NIEUWS, waar ze achter de schermen instond voor de planning van verschillende projecten. Maar ze heeft ook werkervaring opgedaan bij onder meer VRT en Woestijnvis. Van Eyck zal de rol van senior account executive opnemen en onze accountmanagers bijstaan op de accounts van onder meer Lenovo en Motorola, Hip Estates en Werner & Mertz.