Young Lions Health Award 2017: de jacht is geopend

Cannes_Lions

Awards / News

Cannes_LionsLions Health lanceert samen met Unicef en “la Caixa” Foundation de Young Lions Health Award 2017. Voor het derde jaar op rij daagt de competitie jonge creatieven uit het communicatievak om een idee voor te stellen - inclusief eventactivatie, digitale activatie en een video idee - met de bedoeling om dat te lanceren op World Pneumonia Day op 12 november.

« De medische sector gaat snel vooruit, » vertelt Gérard Bocquenet, director private fundraising and partnerships bij Unicef. « Creativiteit kan levens redden. Daarom moeten we jonge mensen uit de industrie moeten inzetten om de strijd met longontstekingen te winnen, de belangrijkste oorzaak van kindersterfgevallen. Samen met onze partner “la Caixa” Foundation willen we de problematiek onder de aandacht brengen. »

De winnaar van de Young Lions Health Award zal uitgenodigd worden op Lions Health op 17 en 18 juni in Cannes, waar hij zijn award zal krijgen tijdens de officiële ceremonie. Communicatie- en marketingprofessionals jonger dan 30 jaar kunnen hun campagne insturen voor 24 april.