Youngdogs maakt winnaars Colruyt-pitch bekend

Logo Youngdogs belgium

Awards / Crea / News

Logo Youngdogs belgiumEen idee bedenken voor de laagste prijzen en toch aan de haal gaan met de hoofdprijs? Ariane Floderer (ex-DDB en momenteel nog ‘on the market’) en Gilles André (Most Wanted) mogen eind juni 2017 op kosten van Youngdogs Belgium een weekje naar de Croisette in Cannes om zich volledig onder te dompelen in de creativiteit en de zonnecreme.

Hun ‘Colruyt’s Legacy'-idee waarbij Colruyt een loyalty programma op zet voor jonge ouders die kunnen sparen voor de toekomst van hun kind, sprong er zowel voor de jurerende creatief directeurs als voor het Colruyt team uit.

De ‘baby proefbox’ van Fien Foubert (LUCA - School of Arts Gent) en de ‘eerlijke mamamomenten’ van Lynn Pinsart (TBWA) haalden het net niet.

We geven graag ook nog de ‘honorable mentions’ mee:

  • ‘Colruyt schattentocht’ van Silke Beurms en Robin De Wachter (DDB)
  • ‘Gender Diet’ van Jan Denys (These Days)
  • ‘Pregancy delivery’ van Ruben Van Maldeghem (Air) en Mathijs Bettens (Nine o’clock somewhere)
  • ‘Noem je kind Colruyt’ van Simon Pyson en Jonas Van De Velde (LUCA - School of Arts Gent)

De inzendingen werden wederom gejureerd door een top jury: Philippe Fass, Manuel Ostyn en Koenraad Lefever. En jonge honden wiens idee niet geselecteerd werd hoeven niet te treuren, want de volgende pitch loert al om de hoek. Meer info volgt binnenkort via de gebruikelijke sociale kanalen...