Yves Wémers managing director Havas Media Brussel

Yves Wemers

News

 

Yves WemersYves Wémers neemt de leiding van Havas Media Brussel op zich. De andere tak van Havas Media Group, Arena Media, blijft onder de leiding staan van Mathias Beke.

Yves Wémers, die op 11 april 32 wordt, was eerder werkzaam bij Aegis en Proximus. Bij Havas Media Group is hij lid van de stuurgroep en werkt hij al twee jaar als strategy & development director. Hij is vooral betrokken bij prospectie in België en wereldwijd, bij de groei van de Meaningful Brands-index en de uitwerking van het 'content'-concept Havas Media Native. In de afgelopen maanden zorgde hij met zijn energie en enthousiasme voor de ontwikkeling van CSA (Consumer Science & Analytics): een concept rond databeheer dat traditioneel marktonderzoek, web analytics en "machine learnings” combineert. De begeleiding van de zeven talenten bij CSA komt nu in handen van Hugues Rey, terwijl Yves Wémers wel blijft werken aan de ontwikkeling van Havas Media Native.

Hij zal de ​​portefeuille van 30 klanten - goed voor 90 miljoen aan media-investeringen - beheren samen met een getalenteerd team uit de wereld van de bureaus (digitaal en marketing). Het team zal communicatiestrategieën ontwikkelen met de verschillende gespecialiseerde diensten van de groep (Broadcast, Publishing, Ecselis, Socialyse, Mobext, Affiperf en CSA). Hugues Rey, CEO Havas Media Group: "De uitdagingen van onze adverteerders worden steeds complexer. Yves heeft een dubbele expertise in data en content, een achtergrond in mediaplanning en -trading en de capaciteiten om klanten te overtuigen en werknemers te motiveren. Deze combinatie van hard en soft skills is de toekomst voor kaderladen in communicatiebureaus."

Yves Wémers vult aan: "Ik wil onze klanten niet alleen kwaliteit bieden, maar ook geavanceerde oplossingen die gebaseerd zijn op het meest volledige aanbod aan communicatiekanalen en de sterkte van data, en dat in een relatie met de klant als business partners".