ZEB verwelkomt blaffende collega’s

Marketing / News

Op 21 juni zullen 20 honden het hoofdkantoor van multibrand fashion store ZEB binnen trippelen. Tijdens ‘Take your dog to work day’ mogen werknemers van ZEB hun viervoeter namelijk mee naar het werk nemen. Van de IT- tot de marketingafdeling, overal zal een vrolijke hondenstaart te zien zijn. Honden en hun baasjes worden een dag lang verwend met een ochtendwandeling met hondentrainster Kristien Huygh, een fotoshoot, een doggybar, een hindernissenparcours én een hotdog-lunch.

“Bij ZEB hechten we veel belang aan de balans tussen werk en privé. Vandaar doen we mee aan 'Take your dog to work day',” zegt CEO Matthias Hindriks. “Door je hond eens mee te nemen naar het werk, brengen we beide werelden dichter bij elkaar. Een hond op kantoor verlaagt bovendien de stress, tovert spontaan een glimlach op vele gezichten én je leert de collega’s op een andere manier kennen.” Hindriks zelf geeft het goede voorbeeld en brengt zijn Cocker Spaniël Marcel mee.

ZEB doet een beroep op professioneel hondencoach Kristien Huygh om de honden en hun baasjes doorheen de dag te begeleiden. Huygh is absoluut fan van het initiatief. Ze meent dat het zowel de honden als de werknemers ten goede komt. Collega’s die allergisch zijn voor honden, of zich niet comfortabel voelen met een dier in de buurt, hoeven alleszins niet thuis te blijven op 21 juni. Delen van het kantoor blijven namelijk dog-free.