Zes maanden gratis op de fiets?

Media / News

VilloSinds haar lancering in mei 2009 kent Villo!, het publieke deelfietssysteem van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, een groeiend succes. Villo!, dat werd opgericht en uitgebaat wordt door JCDecaux, is aanwezig in alle 19 Brusselse gemeenten. Vandaag zijn bijna 360 stations operationeel, verspreid over het volledige grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, en staan bijna 5.000 fietsen ter beschikking van de bevolking.

Nieuw dit voorjaar is de introductie van #MyVillo. Met deze hashtag wil Villo haar talrijke enthousiaste gebruikers met elkaar verbinden. Alle liefhebbers van de Brusselse deelfiets kunnen via #MyVillo hun ervaringen en enthousiasme met elkaar delen, om zo samen een steeds grotere groep te vormen die in Brussel de zachte mobiliteit promoot. Het praktische, goedkope en milieuvriendelijke aspect zijn de troeven waarmee Villo het publiek verleidt. Midden april overschreed Villo zelfs de kaap van 10 miljoen verhuringen.

Iedereen die zich in het Brusselse verplaatst kent inmiddels deze dienst en kan genieten van haar voordelen. Maar er zijn er die nog twijfelen. En voor hen precies lanceert Villo een leuke promotie. Elke nieuwe abonnee die zich tussen 18 april en 28 september inschrijft op het systeem, geniet de eerste 6 maanden van een gratis abonnement. Deze promotie wordt in de straten van het Brusselse gewest ondersteund met een campagne op 2m2 en 8m2 borden, alsook in alle metrostations, op parkings van Carrefour winkels, in shopping centra en met een lokale campagne op meerdere radiostations en op Facebook.