Zoektocht kandidaturen Belgian Marketing Awards gestart

Awards / News

De Belgian Marketing Awards van 2023 zijn afgetrapt. De organisatoren zijn op zoek naar bedrijven en marketingpersoonlijkheden die dit afgelopen jaar een verdienstelijke bijdrage leverden aan het marketingvak. Zij kunnen zich zelf aanmelden of door anderen aangemeld worden.

De Belgian Marketing Awards zijn in 2023 aan de vierde editie toe. Geen awardceremonie zonder kandidaten. Om die reden wordt nu het startschot gegeven voor de zoektocht naar kandidaten. Zij kunnen genomineerd worden voor de categorieën ‘The Belgian Marketing Company of the year’, ‘The Young Belgian Marketing Company of the Year’ en ‘The Marketing Leader(ship) of the Year’. Ook dit jaar zal een special mention uitgereikt worden aan een van de finalisten voor hun gebruik van Data & Martech. 

Mogelijke kandidaten kunnen worden genomineerd tussen 13 februari 2023 en 30 april 2023 via de website www.belgianmarketingawards.be. Dat kan op eigen initiatief of op voordracht van een derde. Vervolgens worden de kandidaten uitgenodigd om een dossier in te dienen. Dit jaar kan dat tussen 2 mei en 30 juni. Een Selectiecomité van méér dan 20 marketing professionals kiest vervolgens de 9 genomineerden (3 per categorie). Op basis daarvan bepaalt een onafhankelijke  jury de winnaar in elke categorie. Zij worden op 8 november bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking bij Deloitte in Zaventem.

Met de deelname aan de Belgian Marketing Awards kunnen marketingteams en marketingprofessionals hun ervaring en expertise niet alleen in de kijker plaatsen, maar ook bijdragen aan de promotie van een vakgebied dat een significante bijdrage levert aan een succesvolle toekomst van merken, bedrijven en organisaties. Ter herinnering, de Belgian Marketing Awards bekronen game changers in marketing d.w.z. bedrijven, organisaties, merken en marketeers die de marketing practice inzetten om te innoveren, te transformeren en om een positieve impact te realiseren voor het bedrijf, de mens en de planeet.

De Belgian Marketing Awards komen tot stand met partner Deloitte en mediapartner Trends – Tendances.