Alexandre Ouhadi van Procter & Gamble naar Targetspot

News / People

Targetspot benoemt Alexandre Ouhadi tot CRO (chief revenue officer) na een indrukwekkende carrière van meer dan 18 jaar binnen Procter & Gamble. Alexandre Ouhadi behaalde in 2002 zijn diploma aan de HEC Liège (België) en begon in datzelfde jaar zijn opmars binnen de Groep P&G. Sinds 2013 bekleedde hij de functie van Head of Global Sales & Business Development van Procter & Gamble in Singapore en vervolgens in Genève, een internationale functie waarvoor hij door zijn collega’s unaniem erkenning kreeg.

Alexandre Ouhadi komt nu in dienst bij Targetspot en de Groep AudioValley, waarvan hij de nieuwe CRO (Chief Revenue Officer) wordt, ter vervanging van Erik Portier. Een radicale verandering in een loopbaan die gekenmerkt wordt door ambitie, succes en trouw. Zijn eerste mededeling: “Ik voel me uitermate bevoorrecht om te mogen werken voor Targetspot, dat zonder twijfel een wereldpionier is op het vlak van digitale audio. Digitale radio, audiostreamingdiensten, podcasts en videogames zijn sinds de uitbraak van de pandemie exponentieel gegroeid. Het gaat hier om een blijvende trend. Voor adverteerders is de revolutie die we nu meemaken vergelijkbaar met de revolutie die we 15 jaar geleden hebben gekend met de opkomst van digitale platformen in de videosector. Mijn prioriteit is ook een genoegen: adverteerders en kantoren overal ter wereld helpen om digitale audio, en dus de toekomst, volledig te omarmen.

Voor Alexandre Saboundjian, CEO en oprichter van AudioValley, komt deze benoeming op een cruciaal moment in de internationale ontwikkeling van de Groep: “Ik ben er echt trots op dat we Alexandre Ouhadi als Chief Revenue Officer mogen verwelkomen en hem hebben kunnen overtuigen om bij ons te komen werken. Ik ben ervan overtuigd dat hij ons in staat zal stellen om Targetspot een plaats te geven op de markt als de internationale leider in de exploitatie van digitale audio. Ik wil ook Erik bedanken voor de vele jaren van inzet bij Targetspot en hem succes wensen met zijn onderneming.”