BLÖKKEN @ IKEA: samen blok ervaren en energie besparen

4schools / Marketing / News

Koude winterdagen, hoge energieprijzen en nakende examens vormen geen gemakkelijke combinatie voor veel studenten. Met het BLÖKKEN @IKEA-initiatief helpt IKEA België studenten de blok door te komen door hen gedurende de maanden december en januari een gezellige studeerplek aan te bieden in IKEA-restaurants over heel het land. Niet alleen willen de Belgische IKEA-winkels daarmee de jongeren een hart onder de riem steken tijdens een intense en stresserende periode, tegelijkertijd laat het studenten toe wat te besparen op hun energiefactuur.  

IKEA geeft studenten een duwtje in de rug door studieplekjes aan te bieden in het restaurant van IKEA Wilrijk,  Gent, Hasselt, Liège, Arlon en Anderlecht. Denk aan gratis wifi, gratis koffie en water, een spaarkaart waarmee je voor een gratis maaltijd kan sparen, aangenaam gezelschap en een lagere energiefactuur die bij je thuis of op kot in de bus valt. Studenten trekken best wel een dikke trui aan, want ook IKEA België verlaagt deze periode de verwarming tot 19°. Deze maatregel maakt deel uit van een initiatief geleid door de Belgische retailsector om de levering van elektriciteit aan alle Belgen te garanderen.

Van 19 tot 24 december kunnen studenten genieten van het veggie Xmas menu van TV-chef Loïc van Impe. En tijdens "veganuary", een jaarlijks initiatief waarbij doorheen de maand januari een gezonde levensstijl wordt aangemoedigd, heb je als student met een IKEA Family card 15% korting op verschillende gerechtjes zoals de vegetarische hotdogs, plantballetjes of vol-au-veggie.