CANNES LIONS: TOTH’s TIPS DAG 1

Awards / Cannes Lions / News

De Belgische ‘awarding juror’ Marta Toth is nog geen twintig uur in Cannes en ze heeft er al een jurering dag van meer dan tien uur opzitten. Vandaag  volgt de tweede ronde en de toekenning van ‘The Metal’, zoals ze het zelf noemt.

Marta Toth: “Een lange eerste dag, ja, maar wel deugddoend. En er is air conditioning! Het enige spijtige is dat ik dus zelf aan aantal hele bijzondere talks en workshops zal missen. Maar die gaan jullie dus voor mij bekijken, hé …"

“De eerste spreker van de Lions is meteen een zwaargewicht. Garry Kasparov en Richard Edelman, over ‘The  imperative for Brands to Act Now’, vind ik niet te missen - behalve voor wie in een jury zit. Het is een thema dat nog zal terugkeren, trouwens…"

"Deze namiddag wou ik absoluut  ‘Golden ticket to the future’ zien, om 13 uur aan het Forum en ‘There is no Finish line’ van Nike (om 15:30 in lumière) gaat héél inspirerend zijn. Dat is ook mijn moto - en van iedereen die in onze sector serieus met z’n job bezig is, denk ik: it never stops…”

Toth’s Tips for Day 1

  • 10:00 Garry Kasparov and the imperative for Brands to Act Now – Edelman
  • 13:00 Golden ticket to the future – your 2024 consumer - WGSN
  • 15:30 There is no finish line – Nike

Meer over Marta’s belevenissen als jurylid tijdens de Lion ,plus  interviews en reportages over Toth's Tips vind je hier.

Content created by Superkraft in samenwerking met Lionscreativity