Christine Jean wordt managing director Brocom

News / People

Na zeven jaar toewijding aan het promoten van het merk Je Makelaar, Je beste Verzekering’ geeft Annie Courbet, managing director van Brocom, vanaf juni het stokje over aan Christine Jean.

“Brocom heeft zeven jaar lang op alle fronten vooruitgang geboekt, zowel qua bekendheid als inzake imago, ook in de digitale wereld. Het merk ‘Je Makelaar’ heeft nu een solide basis in marketing. Dankzij haar gemengde ervaring in verzekeringen en marketing is Christine de aangewezen persoon om deze missie voort te zetten. Ik zal me blijven inzetten voor mijn passie om marketing te transformeren naar duurzame en verantwoorde marketing, rekening houdend met nieuwe technologieën, en voor nieuwe projecten, verenigingen en universitair onderwijs,” aldus Annie Courbet.

“Het is een eer voor mij om Annie op te volgen in deze rol. Mijn ambitie is om de aanwezigheid van de makelaar verder te versterken en tegelijkertijd de menselijke dimensie te benadrukken. In een wereld die steeds meer geautomatiseerd wordt en waarin we ons snel moeten aanpassen, maken emotie en echte relaties nog steeds het verschil,” voegt Christine Jean daaraan toe.

Frederic Ackermans zal verantwoordelijk worden voor marketing en communicatie bij Brocom. Patricia van Mulken zal haar taak voortzetten in financieel beheer en de relaties met de 2.300 leden van de vereniging.

Fabrice Heuts, voorzitter van Brocom, besluit: “Ik bedank Annie van harte voor haar inzet en de behaalde resultaten, en voor het feit dat ze van ‘Je MakelaarJe beste Verzekering’ een referentiemerk heeft gemaakt. Ik verwelkom Christine met veel enthousiasme om haar taak verder te zetten.”