D-Day voor CAZ 2

Media / News

Elke dag Vlaamse en internationale series. Dat is wat de kijker vanaf maandag 2 maart 2020 mag verwachten op de nieuwe seriezender CAZ 2, zoals PUB eerder meldde. Zo zullen voor het eerst de Walter Presents-series - tot nu toe enkel online te bekijken via VTM GO - op een lineaire zender te zien zijn. CAZ 2 brengt ook reeksen als Clan, Cordon (dat misschien akelig actueel aan het worden is) en Mr. Robot, vaak met verschillende afleveringen op één avond na elkaar. 

Elke weekdag brengt de zender een Vlaamse topreeks naar het scherm. Op maandag staan er bij CAZ 2 misdaadreeksen op het programma. Dinsdag- en woensdagavond zijn voor Walter Presents: Walter Iuzzolino, een gepassioneerde Italiaanse dramafan, gaat wereldwijd op zoek naar de beste niet-Engelstalige fictiereeksen. Donderdag mag de kijker zich verwachten aan actiereeksen, vrijdag fantasy & horror en in het weekend is het tijd voor een portie drama.  

CAZ 2 is te vinden op kanaal 23 (Telenet), kanaal 18 (Proximus) en kanaal 19 (Orange). En eveneens zoals eerder gemeld: CAZ 2 neemt vanaf maandag 2 maart het lineaire signaal over van VTM KIDS Jr. De kijkers van VTM KIDS Jr. kunnen vanaf die dag terecht op VTM KIDS, dat programma’s van VTM KIDS Jr. overneemt. Daarnaast is er het populaire VTM KIDS-blok bij VTM. Naast lineaire tv wordt het online aanbod van kinderprogramma’s op VTM GO uitgebreid. Kinderen kijken namelijk steeds meer online: zo haalt het kinderaanbod op VTM GO  maandelijks meer dan 1 miljoen views. Dankzij een samenwerking met Nickelodeon en Nick Jr. wordt het aanbod op VTM GO trouwens nog uitgebreid met titels zoals SpongeBob SquarePants, een Snufje Magie en Huize Herrie.