Dennis Claus van R/GA New York naar Supermachine

News / People

Na een kleine tien jaar aan de slag als VP executive strategy director bij R/GA New York, stapt Dennis Claus samen met het Gentse bureau Supermachine het nieuwe decennium in. Hij komt samen met Elke De Vilder aan het roer te staan en samen zullen ze als co-founders en partners een strategische herpositionering doorvoeren.

“Na strategische teams te leiden voor Samsung, Uber, Nike en DuPont ben ik klaar voor de volgende stap,” aldus Dennis Claus. “Na New York is Europa zeker geen stap terug. R/GA en de stad waren fantastische leerscholen, maar bij Supermachine vond ik de juiste omgeving. Een basis voor en de perfecte combinatie van creativiteit en strategie, veel goesting en vooral groeipotentieel.”

“Met Dennis halen we een brok internationale ervaring binnen en mogelijke partnerships die onze herpositionering en groei zullen versnellen,” gaat Elke De Vilder verder. “Zijn komst maakt deel uit van een nieuw management bij Supermachine en plan op langere termijn om ons agentschap naar het volgende level te duwen.”