GVA en DVLR DDB willen die handjes zien voor Live /s Live

4schools / Crea / News

Dankzij Gazet van Antwerpen zijn er ook dit jaar tickets te winnen voor het festival Live /s Live. Een editie die met namen zoals The Smashing Pumkins en Ben Howard een topeditie lijkt te worden. Om Stad Antwerpen een extra rockgehalte te geven, creëerde DVLR DDB samen met GVA een gigantische rockhand in teken van de wedstrijd. Zo werd het stadssymbool, het Antwerps handje, een tijdelijk muzikaler handje voor het festival. De sculptuur zorgt met de vele planten voor wat extra groen en kleur op het harde beton, een verwijzing naar de rust op het festival.  

“Live /s Live is een écht Antwerps festival, maar het zoekt wel de rust op in Linkeroever. Daarom is de hand ook te vinden op een plek waar je letterlijk kan uitwaaien: de Zuiderkaaien in Antwerpen. Met inderdaad, zicht op Linkeroever, het festivalterrein,” aldus Annelies Paredaens, head of brand en Antwerpenaar bij GVA. 

Ook in de wedstrijdmechaniek komt Festivalstad Antwerpen terug. Zo spelen we bekende nummers van headliners uit in social media posts en radio, maar dan wel in het Antwerps. GVA geeft elk kwartier tickets weg voor het muziekfestival Live /s Live. Download de GVA-app, raad het nummer en maak ook kans op gratis tickets. De wedstrijd loopt nog tot en met donderdag 2 mei 2024. 

Credits:

Client: Gazet van Antwerpen 

Client contact: Annelies Paredaens 

Agency: DVLR DDB 

Account Team: Tom Eilers, Lien Dons, Cato Van Assche 

Creative Director: Johan Roelandt  

Creatie: Auke Moonen, Alexander Noten 

Design: Tuan Phan 

Production: Make 

Film Production: Make