Hybride events: combineer het beste van twee werelden

Media / News / Gesponsorde inhoud

- PARTNER CONTENT - 

Een wereld zonder hybride events, we kunnen het ons niet meer voorstellen. De unieke combinatie van een virtueel evenement én een fysieke ervaring biedt dan ook ongeziene voordelen voor bedrijven die op de kar springen. Bij Kinepolis Business helpen we je graag om die voordelen optimaal uit te spelen.

Tijdens de coronacrisis was het lange tijd niet mogelijk om fysieke evenementen te organiseren. Virtuele evenementen, livestreams en zoom-sessies schoten als paddestoelen uit de grond in de zoektocht naar een volwaardig alternatief. Alleen… we hebben collectief geleerd dat een virtuele ervaring toch nét iets anders is. Er gaat nog altijd niets boven een fysiek evenement. Zelf de sfeer ervaren, spontaan nieuwe contacten leggen, al je zintuigen laten prikkelen.

BLUE MOON studios @Kinepolis combineert het beste van twee werelden.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er in die versnelde digitalisering geen nieuwe kansen schuilen. Een evenement dat beide werelden combineert, dàt biedt volgens Kinepolis Business een belangrijke kans voor veel bedrijven.

“Met een hybride event vergroot je de impact en reikwijdte van je evenement.”

Een hybride event laat online en offline naadloos versmelten dankzij technologie, zo kunnen online deelnemers een fysiek evenement bijvoorbeeld meevolgen via een streamingplatform en kunnen ze zelfs een actieve rol spelen tijdens het evenement door live chat, polls, virtuele lobby’s etc. Bovendien vergroot je de impact en reikwijdte van je evenement met die technologie. Heb je een internationale doelgroep? Dan hoeven al je gasten niet langer het vliegtuig te nemen om je evenement bij te wonen. Kostenbesparend voor hen én winstgevend voor jou, er zijn geen limieten op het aantal kijkers.

BLUE MOON Studios @ Kinepolis I Premium studio voor hybride events]

“The sky is the limit,” geldt absoluut voor hybride events. Daarom investeren we bij Kinepolis Business fors in BLUE MOON studios @ Kinepolis, een professioneel uitgeruste, premium studio voor alle digitale, hybride en multi-locatie events.

De studio bevindt zich in zaal 13 van de Kinepolis-bioscoop in Antwerpen en is uitgerust met een groot tv-platform, een LED wall (12m²), bioscoopscherm (136m²), studio- en zaallicht, geluidsversterking en maar liefst 160 zitplaatsen in de zaal. Je hebt dus de mogelijkheid om fysiek publiek uit te nodigen, om te streamen tot bij jouw thuis en om te streamen naar andere zalen of zelfs naar al onze Kinepolis-bioscopen in de BeNeLux.

Bezoek de BLUE MOON Studios @ Kinepolis

Dankzij de BLUE MOON Studios @ Kinepolis bezorg je jouw gasten een onvergetelijke ervaring. Net zoals bij onze andere event-oplossingen, kan de hele studio op maat van jouw specifieke wensen worden ingezet en zijn er uitgebreide catering-mogelijkheden. Voor fysieke, virtuele én hybride evenementen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je de studio met eigen ogen ontdekken? Dan staat ons B2B-team voor je klaar

CONTACTEER KINEPOLIS BUSINESS VOOR EEN BEZOEK AAN BLUE MOON STUDIOS @ KINEPOLIS.