Isabel Verstraete lanceert tweede podcastreeks 'The Care Principles'

Media / News / Sustainability

'Het zijn merken die oprecht om mensen geven, die zullen blijven bestaan', zegt Isabel Verstraete in haar nieuwe boek Does your brand care? Building a better world with the Care Principles. Om dit aan te tonen nodigt ze ook nu weer 10 bedrijven uit in haar Care Principles-videopodcast. Met inspirerende cases en echte verhalen van ondernemers, CEO’s en vooruitstrevende marketeers brengt ze zo de Care Principles tot leven. Een verrassende selectie Belgische en Nederlandse managers uit diverse bedrijven en industrieën, delen hun kennis over hoe een zorgzaam en duurzaam beleid kan leiden tot een succesvol en groeiende organisatie. Zo toont Verstraete dat de Care Principles door iedereen kunnen toegepast worden!

Het 2de seizoen wordt op donderdag 16 september gekickstart door een straffe madame: Anouk Lagae, CEO van Accent Jobs. Om de twee weken – telkens op donderdag – wordt er een nieuwe aflevering gedropt. De interviews gebeuren in het Engels en Nederlands en zijn te bekijken op Youtube. Alles is ook te beluisteren op diverse podcast platformen zoals Spotify en Apple podcast.

De gasten dit seizoen zijn Anouk Lagae, CEO Accent Jobs, Stijn Degrieck, CEO Codit, Mark Noppen, CEO UZ Brussel, Sofie Van de Velde, galeriste, Joost Callens, CEO Durabrik, René Repko, General Manager a.i. State of Art, Hester Ezra, ethisch ondernemer, Sofie Dumont, chef, Caroline van Turennout, marketingdirecteur Zeeman en Ine Stultjens, marketingdirecteur Auping.

Het 1ste seizoen met daarin 10 eerdere opnames is nog steeds te bekijken en beluisteren!

https://anchor.fm/thecareprinciples

Isabel Verstraete werkte in reclame en marketing in Nederland, Frankrijk en België alvorens ze in 2011 haar eigen merkstrategie bureau oprichtte. In haar werk, boek en videopodcast helpt ze merken zorgzaam en duurzaam groeien. Ze is tevens voorzitter van FAM, the Female Association of Belgian Marketeers. En op 21 oktober is ze te gast op Orbit by PUB! Snel inschrijven is de boodschap! Het aantal plaatsen voor dit live evenement is beperkt.