"Kijk naar de grond!"

Crea / News

 

HBFS Eddy Merckx'Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze solden-actie een typische koers-sfeer krijgt?' Dat was de opdracht die HarderBetterFasterStronger (HBFS) kreeg van Eddy Merckx Cycles - recent nog van eigenaar veranderd - om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk Benelux-racefietsers ontdekken dat er vanaf nu 25% korting geldt op de 2017 collectie.

HBFS bekeek dit door de ogen van de wielertoerist en kwam met het idee om een clip te maken waarbij de communicatieboodschap met witte kalk op een fietspad aangebracht wordt. Samen met de fietser zien we de boodschap op 20 seconden in één take onder zijn/haar racefiets verschijnen. Verhoogde aandacht gegarandeerd bij fervente wielerliefhebbers die de typische, witgekalkte boodschappen herkennen van wedstrijdbeelden bij grote wielerrondes zoals de Tour de France.

De clip loopt op dit moment in de Benelux via Facebook advertising en stuurt surfers door naar de landingspagina www.eddymerckx.com/gogogo. Ook werd promotiemateriaal ontwikkeld voor de Benelux Eddy Merckx Cycles Dealers waarop de campagne visual te zien is.

Credits

KLANT                     Eddy Merckx Cycles

Kurt Quinot

 

BUREAU                 HarderBetterFasterStronger

Peter Speltens

Fabrice Van Hellemont

Karel Dejonghe

PRODUCTIE:   HarderBetterFasterStronger

Joris D'hooge camera & editing