Kinepolis is meer dan alleen cinema

Communication / News

* PARTNER CONTENT *

Net zoals bij vastgoed, geldt voor evenementen: locatie, locatie, locatie. Een perfecte eventlocatie tilt jouw bedrijfsevenement naar een hoger niveau. En dat is exact waar Kinepolis Business de afgelopen jaren het verschil probeert te maken.

Wanneer je Kinepolis hoort, denk je wellicht meteen aan cinema. Maar wist je dat Kinepolis meer in huis heeft? Elke Kinepolis-bioscoop is multi-inzetbaar, hoogtechnologisch uitgerust en strategisch gelegen.

Jouw evenement organiseren bij Kinepolis Business? Dit zijn alle mogelijkheden

Je kan terecht in onze Kinepolis-bioscopen om bijvoorbeeld een seminarie, vakbeurs of productlancering te organiseren. We bieden oplossingen aan voor zowel kleine groepen als grote, internationale gezelschappen. Of je evenement nu fysiek, virtueel of hybride is, ons ervaren B2B-team staat voor je klaar om je te ondersteunen, van catering tot technologisch advies.

Impactvolle events bij Kinepolis Business

Benieuwd naar alle voordelen?

“Verwelkom de gasten van je volgende evenement in een unieke omkadering”

Oneindig veel mogelijkheden met dezelfde kwaliteit en beleving

Kinepolis beschikt over tien bioscopen, verspreid over heel België die je kunt inzetten om je doelstellingen te bereiken. Wil je een presentatie organiseren met aansluitend een receptie in een andere zaal? Of liever een seminarie met sessies in meerdere zalen? In elke bioscoop kan je meerdere zalen combineren voor het perfecte evenement. Je kan zelfs zalen combineren op meerdere, verschillende locaties. Naast een breed gamma aan grote en kleine cinemazalen kun je er ook terecht voor enkele polyvalente zalen die je perfect naar wens kunt inrichten. Van 15 tot 35.000 genodigden, alles is mogelijk.

Vakbeurs en grote events I Kinepolis Bioscoop

Dankzij de eenheid van deze bioscopen kun je overal rekenen op dezelfde look & feel, service en uitvoering. Zo geniet je doelgroep van dezelfde ervaring, op welke locatie ze ook zijn.

Hoogtechnologische snufjes

Dag in dag uit projecteert Kinepolis tal van films. Die spectaculaire technologie kan je gebruiken om je presentatie dankzij laser- of digitale projectie tot leven te brengen op een indrukwekkend groot scherm. Ook je audio geniet van de nieuwste snufjes zoals Dolby Surround of Dolby Atmos.

In Antwerpen gaan we zelfs nog een stapje verder. Daar investeerden we in BLUE MOON studios @ Kinepolis, een professioneel uitgeruste, premium studio voor alle digitale, hybride en multi-locatie events. De studio is uitgerust met een groot tv-platform, een LED wall (12m²), bioscoopscherm (136m²), studio- en zaallicht, geluidsversterking en maar liefst 160 zitplaatsen in de zaal. Je hebt dus de mogelijkheid om fysiek publiek uit te nodigen, om te streamen tot bij jouw thuis en om te streamen naar andere zalen of zelfs naar al onze Kinepolis-bioscopen in de BeNeLux.

Technologie & Ondersteuning I Kinepolis Business Events

Meer dan popcorn en nachos

Echte liefde gaat door de maag. Als organisator weet je wellicht dat je jouw bezoekers veel plezier kunt doen met heerlijke catering. Naast de gebruikelijke popcorn, nachos en frisdrank kun je bij Kinepolis ook terecht voor een uitgebreid aanbod aan catering voor je event. Of je jouw publiek nu gesofisticeerde hapjes wil voorschotelen of ze wilt laten genieten van een bourgondisch buffet, met de catering-partners van Kinepolis beschik je over heel wat opties.

Professionele Catering voor bedrijfsevents

Een team van ervaren B2B Account Managers

Zit je met een vraag? Zoek je naar nieuwe manieren om je merkboodschap op een originele manier te verspreiden? Of weet je niet goed hoe je een evenement of campagne moet aanpakken? Vertrouw dan op ons team van ervaren B2B Account Managers die graag met jou naar een oplossing op maat zoeken.

We zetten alle voordelen graag nog even op een rijtje:

  • 10 locaties verspreid over heel België, van Oostende tot Luik.
  • Eenvoudig bereikbaar en ruime parkings.
  • Meer dan 35.000 zitplaatsen.
  • Hoogtechnologische uitrusting en ondersteuning.
  • Live events met of zonder filmvoorstellingen.
  • Opname- en livestreammogelijkheden voor hybride & virtuele events.
  • Uitgebreide catering-, animatie- en decoratiformules.
  • Eén contactpersoon, over alle locaties heen.

CONTACTEER HET TEAM VAN KINEPOLIS BUSINESS EN BESPREEK JOUW IDEE.