LDV UNITED EN VLAAMSE OVERHEID LANCEREN FLANDERS TECHNOLOGY & INNOVATION

Crea / News

4 oktober was de startdag van de nieuwe editie van Flanders Technology & Innovation. Een ambitieus project waarmee de Vlaamse overheid technologische en digitale innovatie wil stimuleren in Vlaanderen. 'Flanders Technology & Innovation' moet de brug vormen tussen bedrijven, universiteiten, hogescholen, kenniscentra, overheden en belangenverenigingen. Om samen de problemen van morgen nu al op te lossen.

LDV United stond mee aan de wieg van het project. Zo verzorgde het Antwerps bureau het volledige strategische voortraject. Van positionering tot lancering. Ook voor de branding van 'Flanders Technology & Innovation' werd een beroep gedaan op LDV United. Zij gaven FTI een gezicht aan de hand van een frisse huisstijl en een bijpassend logo. Samen met Raygun werd er gezocht naar een unieke bijpassende sound. Dat resultaat horen we onder andere in een inspirerende en wervende film waarin de ambities van 'Flanders Technology & Innovation' uitgesproken worden. Een oproep naar alle Vlamingen om mee te stappen in de ‘Doekomst’. Want da’s exact wat 'Flanders Technology & Innovation' wil bereiken. Mensen enthousiasmeren om dingen te doen.

 

Om die ambitie uit te stralen bedacht LDV United ook een prikkelende campagnevisual. Een iconisch beeld in wording dat het begin van een groter geheel betekent. Want met de lancering van 'Flanders Technology & Innovation' werd meteen het startschot gegeven voor een heleboel veelbelovende projecten.

Credits:

Client: Flanders Technology & Innovation ​
Contact: Guy Geerts, Klaus Van Isacker
Agency: LDV United
Brand inspirator: Harry Demey
Managing director: Petra De Roos
Account Team: Ineke Beeckmans, Jordi Van Geert, Tom Thijs, Marieken Maes
Creative Director: Dries De bruyn
Creation: Wesley Kuystermans, Yannick Schoch, Thomas Thysens
Strategy: Tomas Sweertvaegher, Thomas Eyskens
Design: Tom Besters, Jeffrey Uten, Stijn Voeten, Niki Desiron, Roel Craen
Digital Technologist: Sam Serrien
Sound Production Company: Raygun
Composer: Peter Baert
Film Production Company: Diplomat
Director: Erik Van Overloop
Event production company: Sylvester