Lidl heeft grote plannen

E-commerce_Lidl

News

LidlWielersponsoring, een nieuwe winkel van 1591 vierkante meter (in Hamme), een eigen webshop en de komende jaren 50 nieuwe winkels: Lidl heeft grote plannen in ons land.

We berichtten al eerder over de intrede van Lidl in de wielerwereld. Maar ook op het terrein vervelt Lidl van een harddiscounter tot een algemene en te duchten retailer. Huismerken vind je al een paar jaar bij Lidl. Daarnaast heropende Lidl op 23 maart haar vestiging aan de Veldstraat in Hamme. Wat is daar speciaal aan? De volledig vernieuwde winkel is ruim 60 procent groter dan voorheen en heeft een totale winkeloppervlakte van 1591 m². Lidl Hamme is hiermee het grootste filiaal van de 'versdiscounter', zoals Lidl zich nu noemt, in België. Lidl opende een dag eerder, op dinsdag 22 maart, bovendien een eigen webshop. Consumenten kunnen de non-foodartikelen van Lidl voortaan ook online op www.lidl-shop.be kopen. Later dit jaar voegt de warenhuisketen onder meer ook heel wat wijnen toe.

E-commerce_Lidl

En dat zijn nog maar opstapjes, want de komende jaren wil Lidl 50 nieuwe winkels openen in ons land. Van ongeveer 300 gaat het dus richting 350 binnen een periode van vijf jaar.