PUB geeft weg: 20 tickets voor Gen ZOO

Agenda / Media / News

  • 23/10/2023 17:00
  • Zoo van Antwerpen

Is televisie ten dode opgeschreven of komt er een verrijzenis? Wat speelt er in de earbuds van jongeren?  En hoe maak je trouwe fans bij Gen Z'ers? Vragen die media- en communicatieprofessionals slapeloze nachten bezorgen, gokken ze bij Thomas More. Met 1.500 jonge mediamakers zoeken ze op de mediacampus van Thomas More voortdurend antwoorden hierop. Méér zelfs: op hun eigen platform zoomedia.be maken onze ‘Gen Zoo’ers‘ zélf wat ze graag willen zien en horen. 

Voor het eerst willen ze hun creaties maar ook hun ideeën delen op het event Gen Zoo – wtfmedia!? Dit vindt plaats op maandag 23 oktober vanaf 17 uur in de zalen van de Zoo van Antwerpen. Het zou fijn zijn je erbij te hebben! Maar dan moet je wel snel een mail sturen naar redactie@pub.be met als onderwerp Gen Zoo – wtfmedia. Vergeet niet je professionele contactgegevens mee te sturen!

Op deze avond presenteren ZooMedia-studenten hun inzichten over mediatrends, merkverhalen, digitale ontwikkelingen en journalistieke trends, en dit alles via 9 prikkelende stellingen. Naast al deze cases krijg je de kans om te netwerken met jong mediatalent, deel te nemen aan leerrijke sessies én je voordeel te doen met de mogelijkheden die de mediacampus voor jou heeft. Van stages over onderzoek tot partnerships. Een beestig mooie kans om je mediakennis en je opvattingen over ‘de jongeren van vandaag’ te verbreden, en te leren zien wat zij zien. 

Programma:  
17.00-18.30u  Gen Zoo welcome zone  
18.30-19.30u  Gen Zoo wtfmedia?! Showcase 
19.30-21.30u  Gen Zoo twisted networking zone - we zorgen voor een hapje en een drankje

 

Photo by Matthew Cabret on Unsplash