BAM Student Congress: ontdek het reilen en zeilen van de marketingsector

4schools / Marketing / News

Op 14 maart vindt in Kinepolis Gent de 36ste editie plaats van het BAM Student Congress. Met ‘MarketHappening’ als centraal thema wil de Belgian Association of Marketing studenten een breed inzicht geven in hoe de marketingsector er vandaag uitziet.

1.500 studenten verwelkomen en laten kennis maken met het reilen en zeilen van de marketingsector. Dat is het streefdoel van het BAM Student Congress, dat dit jaar aan zijn 36ste editie toe is.

Het thema is ook dit jaar opnieuw MarketHappening. Daarmee wilt BAM enerzijds studenten laten ontdekken wat de marketingsector vandaag te bieden heeft, en anderzijds wil het ondernemerschap koppelen aan meaningfulness in marketing. Daarbij focust BAM op de onderwerpen die ook door haar Think Tanks behandeld worden: sustainability, diversity & inclusion, martech & data, health & wellbeing en ethics.

Doorheen de dag kunnen studenten zich verdiepen in verschillende meaningful marketing sessies, gespreid over drie zalen. In totaal tekenen zo’n 27 sprekers present, en daarvan zijn reeds enkele namen bekend. Zo zullen Dhan Claes (Semetis), Karl Lechat (Lucien), José Fernandez (D’Ieteren) en Arnaud Tasiaux (Innate Motion) alvast hun opwachting maken op de verschillende podia. Bovendien zal het BAM Student Congress dit jaar volledig in het Engels te volgen zijn. Op die manier zijn de sessies voor elke student toegankelijk.

Op zoek naar meer informatie over het BAM Student Congress? Surf naar www.wearebam.be.