Meer Eleven Sports op SFR

Voetbal Eleven

Media / News

Eleven ESNSinds 1 januari 2017 neemt SFR België - nog maar net overgenomen door Telenet - de twee zenders van Eleven Sports op in het TV-aanbod van de ‘SILVER'- en 'BLACK’-pakketten. Deze overeenkomst tussen beide partijen is een vervolg op de eerdere overeenkomst, waardoor Eleven Sports als afzonderlijk pakket beschikbaar werd voor de digitale abonnees van SFR België.

Naast de afzonderlijke betaaloptie zijn de kanalen van Eleven Sports sinds 1 januari beschikbaar in het TV aanbod en in de pakketten LA BOX Silver en Black van SFR. De Brusselse operator heeft met Eleven Sports gekozen voor een breder sportaanbod voor zijn klanten. “Wij zijn tevreden dat de eerdere samenwerking met SFR via deze nieuwe overeenkomst een mooi vervolg krijgt en er nu nog meer kijkers van onze zenders kunnen genieten,” zegt Anouk Mertens, managing director van Eleven Sports Network België.

“Wij zijn blij dat we de kanalen van Eleven Sports kunnen aanbieden aan onze Silver en Black klanten. Met deze keuze verstevigen wij de kwaliteit van ons sportaanbod voor een breed publiek”, onderstreept Sébastien Germain, head of marketing & brand management van SFR.

De kanalen van Eleven Sports zijn niet inbegrepen in het basispakket van SFR, maar zijn voor SFR-klanten nog steeds als optie te verkrijgen aan de prijs van €9,99/maand. Beide kanalen zijn in België en Luxemburg te verkrijgen op Proximus TV, Telenet, VOO, Orange, SFR en Tango TV, en zijn online toegankelijk op www.elevensports.be en www.elevensports.lu, de app kan worden gedownload via Google Play in de App Store.