Mieke Vispoel

New kids in town

In 2012 studeerde ik af als bachelor in het Communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool in Gent. Na m¹n eindstage, waarvoor ik drie maanden naar het prachtige Berlijn trok, was ik er helemaal klaar voor: m¹n eerste job! En dat was er eentje in de socio-culturele sector als stafmedewerker Communicatie & ICT, waar ik het vormingsaanbod van de organisatie promootte. Niet veel later kreeg ik de kans om aan de slag te gaan als assistent-strateeg bij communicatiebureau Choco in Deurne. Ik bouwde er voor heel wat klanten (merken, overheden en non-profit) mee aan interne en externe communicatiestrategieën.

Vlak voor ik bij Grava terechtkwam, werkte ik tijdelijk als medewerker administratie en communicatie. Maar het bloed kruipt duidelijk waar het niet gaan kan, want nooit eerder kriebelde het zo hard om m¹n tanden in boeiende digitale communicatieprojecten te zetten. 

In september startte ik als accountmanager bij Grava en beet ik me al snel vast in de projecten van m¹n klanten. Het liefst van al ben ik met 101 taken tegelijk bezig, om aan het eind van de rit de puzzelstukjes netjes in elkaar te zien vallen. Het dagelijkse klantencontact en ervoor zorgen dat de boel (én de campagnes natuurlijk) draait, geven me pakken energie. Extra troef? Bij Grava kan ik eindeloos blijven bijleren: elke klant en elk project is anders, de (digitale) wereld staat niet stil en ook binnen het team dagen we elkaar uit om bij te blijven.