Mutant en Stubru hebben een verzoek voor Ye

Crea / News

Sinds zaterdag staat er een gigantisch billboard van de Warmste Week in een veldje in Wijnegem. Wijnegem of all places.

Flashback naar 24 september dit jaar. België staat op z’n kop want Kanye West – of moeten we Ye zeggen – wordt gespot in Antwerpen. De Amerikaanse superster zou in het land zijn om een appartement te kopen. Wat hij ook doet. Een mooi appartement op de site van Axel Vervoordt met zicht op het kanaal in Wijnegem. En nu ook met zicht op een groot billboard.

“Ye is de belichaming van het thema van De Warmste Week ‘kunnen zijn wie je bent.’ Iedereen verdient zichzelf even graag te zien like Kanye loves Kanye,” vertelt Jonathan d’Oultremont, die net de overstap maakte van FamousGrey naar Mutant. “Daarom installeerden we samen met StuBru een billboard voor DWW Radio in ‘de voortuin’ van Ye. Want uiteraard mag ook Ye zijn favoriet liedje aanvragen. En dat zal waarschijnlijk een nummer van zichzelf zijn. Als hij ook nog eens het goede doel wil steunen door een gift te doen, is dat mooi meegenomen.”

De campagne roept niet alleen Ye maar alle Vlamingen op om deze week hun favoriete plaat aan te vragen tijdens DWW Radio. Want tijdens ‘de zotste verzoekweek ooit’ delen StuBru en MNM hun frequentie en draaien ze de hele week lang alleen maar verzoeknummers. Vraag ook jouw favoriet nummer aan via de StuBru-app of steun DWW via dewarmsteweek.be.

<

DWW — DEAR YE from Mutant™ on Vimeo.