OFFSHŌRE in Surfers Paradise: de muziekbeleving van 'Knokke Off'

Media / News

VRT MAX, Sohnarr en Sonhouse presenteren ‘OFFSHŌRE’, de muziekbeleving van de succesvolle reeks 'Knokke Off' met de soundtrack van Sohnarr - uitgebracht op Sonhouse Records (in samenwerking met VRT MZK) in het idylische Surfers Paradise te Knokke, een key locatie van de reeks. Stap binnen in dit betoverend strandhuisje en laat je dragen door de soundtrack van de bejubelde serie "Knokke Off" terwijl je uitkijkt over de zee. Deze bijzondere plek, bedacht door soundtrack componist Patricia Vanneste/Sohnarr en Sonhouse in samenwerking met VRT & Dingie, dient als een toevluchtsoord waar muziek en emoties samenkomen, geïnspireerd door de symboliek van de koude zweetdruppel die over je rug loopt op een warm strand omdat je innerlijke wereld zo anders aanvoelt dan de wereld om je heen. 

Ontdek de muzikale schuilplaats in Knokke en laat de energie van de 'Knokke Off' soundtrack je hart raken terwijl je de schoonheid van de kust aanschouwt. Openingsuren lopen synchroon met die van Surfers Paradise. Gedurende de maanden juli en augustus kan iedereen er elke dag vanaf 9 uur ‘s ochtends van genieten, tot iedereen van het water en/of het strand verdwenen is.

Beluister via deze link alvast de soundtrack van Sohnarr als preview of bekijk de reeks via VRT Max: https://www.sonhouserecords.be/releases/knokkeoff