Op hetzelfde spoor

Communication / News

Hercule Poirot kende hem als geen ander: de mythische Oriënt-Express. Anne Ruwet en Thibaut Roland, trouwe schermgezichten bij RTL en RTBF, bezochten de mythische trein tijdens diens eigen expo in Train World, het Belgisch treinmuseum van de NMBS, gelegen in en aan het station van Schaarbeek. PUB stapte mee aan boord en interviewde het jonge koppel.

Hoe zouden jullie elkaar omschrijven, professioneel gezien dan?

Thibaut Roland: Anne is een bekend gezicht in de Belgische sportwereld. Ze is gepassioneerd en is een van de besten in haar vak. Ze heeft bovendien van alle mogelijke media-ervaringen in het voetbal geproefd en heeft zowel lokale competities als nationale competities gecoverd. Tegenwoordig doet ze dat voor Champions League. Ik zou haar carrière omschrijven als een mix van ‘nabijheid en events’.

Anne Ruwet: Thibaut omschrijven is iets moeilijker. Hij heeft veel facetten en verschillende diploma’s. Hij is radiopresentator voor RTBF en heeft een programma op LN24. Sinds kort heeft hij meer evenwicht gevonden in zijn werk. Hij heeft nog nooit zoveel gewerkt als vandaag, maar is terwijl ook nog nooit zo hard gegroeid.

T.R: (lacht) Lees: ik klaagde meer toen ik minder werkte. Ik ben meer zoekende, Anne heeft altijd al geweten wat ze wilde doen.

A.R: Dat is ook je kracht. Je bent net als een kameleon. Hij is veelzijdig, maar altijd even professioneel en competent.

[...] LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL HIER