Ophélie Blockmans en Nicolas Maertens vormen conceptueel duo Ogilvy Social.Lab

News / People

Het creatief team van Ogilvy Social.Lab breidt uit met de komst van Ophélie Blockmans en Nicolas Maertens als nieuw conceptueel duo.

Ophélie Blockmans versterkt het bureau als art director met verschillende ervaringen in de reclamesector. Na een creatieve stage bij BBDO werkte ze onder meer als art director bij TBWA Brussels en Darwin BBDO. Daarnaast is ze ook mede-oprichter van Fluidd, een creatief bureau dat ze samen met David Magnus en Nicolas Maertens heeft opgestart.

Mede-oprichter en strategic creative van Fluidd Nicolas Maertens gaat aan de slag als copywriter. Samen met Blockmans vormt hij een nieuw en dynamisch creatief team dat strategische concepten zal uitwerken voor verschillende klanten. Maertens werkte voordien als brand ambassador bij The Oval Office

“Ogilvy Social.Lab is een grote speler in de reclamesector en toch heeft het bureau een manier gevonden om trouw te blijven aan zichzelf. We zijn fan van de innovatieve invalshoek die ze in hun campagnes brengen en zijn heel enthousiast om deel uit te maken van het team,” klinkt het.