Sportizon (Golazo Group) neemt gamingplatform Kayzr over

Communication / News

Sportizon, deel van Golazo Group, is een sportmarketingbedrijf dat merken strategisch en uitvoerend bijstaat. “Wat we bij Sportizon doen sluit goed aan bij de missie van Golazo,” zegt Nik Schotsmans, brand activation director bij Sportizon. “Mensen gezond houden leidt tot meer geluk, zowel fysiek als mentaal en emotioneel. Binnen ons werkterrein zetten wij nu in de gamingwereld een grote stap met de overname van Kayzr, o.a. een platform waarop gametoernooien kunnen worden georganiseerd.”

Nik Schotsmans

De gamingmarkt spreekt tot de verbeelding. Maar het monetizen van je investeringen is niet zo eenvoudig. “Als sportmarketingbureau krijgen wij geregeld vragen van merken met de vraag ze te helpen met esport en gaming,” zegt Nik Schotsmans. “Zij vinden dat zij tot nu toe niet altijd goed worden bediend.” Met de overname van Kayzr wordt een ecosysteem van experten gecreëerd dat de strategie van merken koppelt aan esports of games, waarna een concept wordt bedacht en uitgewerkt met het oog op een bepaalde doelgroep: van strategie over concept tot events en communicatie in esports, gaming & gamification. En Golazo Group heeft nogal wat ervaring in die dingen. Voorbeelden zijn de Keytrade Bank Virtual City Runs, de Virtuele Lotto Zesdaagse en de Teamleader Heroes Run. 

Meer over de overname van Kayzr vindt u in PUB Magazine van 17 maart 2022.


U vindt dit nieuws interessant en bent nog niet ingeschreven op PUBNews en PUB on Saturday? Klik hier, scroll naar beneden en laat uw gegevens achter...

U heeft nog geen full acces-abonnement op PUB? Klik dan hier en doe wat nodig is...