Stromae op tournee met Caviar

4schools / Crea / News

De "Multitude Tour" gaat volgende week weer op pad voor een tour langs de grootste Europese arena's. Bij deze gelegenheid onthult Stromae in een video de geheimen van de creatie van zijn kolossale show. De zanger legt ons uit hoe dankzij de samenwerking tussen zijn creatieve label Mosaert en het Duitse KUKA zijn unieke scenografie vorm kon krijgen.

Het Mosaert-team vertrouwde regisseur Cyprien Delire en het productiebedrijf Caviar de behind the scenes toe van de creatie van Stromae's nieuwe tour "The Multitude Tour" in samenwerking met het bedrijf KUKA. De film neemt de codes van de "Leçons de Stromae" over en stelt ons in staat om het ontstaan ​​van de enscenering van zijn nieuwe show te ontdekken op een humoristische en zeer nette toon, zoals gewoonlijk.

Ontdek HIER de behind the scenes van de Multitude Tour.

Mosaert - anagram van Stromae - is een onafhankelijk creatief label gevestigd in Brussel, voornamelijk actief in muziek. Mosaert, producer van Stromae’s tour - albums en alle content rond het Stromae-project, de label is ook actief in de audiovisuele sector en mode. Het label werd eind 2009 in Brussel opgericht door Paul Van Haver (Stromae), vergezeld van zijn broer Luc Van Haver (creative and executive director) en in 2012 vergezeld door Coralie Barbier (stylist en creatief director).

Cyprien Delire is een jonge autodidactische Belgische regisseur, die zijn eigen weg heeft gevonden in de audiovisuele sector dankzij zijn talrijke samenwerkingen met Stromae, Hamza, Caballero... Zijn herkenbare stijl (gekunsteld beeld, ritmische montage met een vleugje humor) belooft ons grote verrassingen te wachten, vooral voor zijn volgende prestaties met het productiehuis Caviar.

Caviar is een productiebedrijf opgericht in 2006 in Antwerpen en nu aanwezig in Brussel, Parijs, Londen en Los Angeles. Multidisciplinair, Caviar streeft de talenten van regisseurs te ontwikkelen in alle audiovisuele sectoren (videoclips, reclame, fictie). Zijn verlangen om een ​​zo breed mogelijk publiek te bereiken met kwalitatieve content werd in 2021 beloond met twee Oscars. Dit jaar werden vier van hun commercials uitgezonden tijdens de halftime-show van de Super Bowl 2023.

Credits

Caviar

Cyprien Delire Director

Eva Van Riet Executive Producer

Charles Kinoo Producer

Michiel Knops Producer

Production Assistant Nele Decraecker

Nathan Everaerts  Production trainee

Cast

Caroline Taillet  / Sean Van Lee  / John Niyibizi / Margaux Vandewalle / Marcel Vandamme / Maureen Tummers

Benjamin Kneser / Jean-Luc Niyonshimye / Emil Toma / Linora Dinga / Mizuki Kondo / Bénédicte Yamdjeu Kamdeu / Edjona Cakpo

Crew

1st AD Camille Despontin

2nd AD Joël Domingos

DOP Jordan Vanschel

1st AC Jesper Rey

2nd AC Pauwel Billiau

Sound Joeri Verspecht

Gaffer Kristof Coulier

Electro Robert Hoebeke

Electro Nicolas Lagae

Electro Teo Parma

Grip Kurt Reybrouck

Assistant Grip Wannes Briké

Assistant Grip Jannes De Leest

Art Director Jean Pierre Fargeas

Art Director Assistant Serge Berkenbaum

Set Dresser Gaudry La Rosa

Art Assistant Nathalie Denaeyer

Art Assistant Axele Dallera

Stylist Nathalie Lhermitte

Make up Lindsay De Goeyse

Make-up Stromae Alicia Duboi

Location manager Tom Geerits

Catering Alexander Verlodt

 

Edit: Cyprien Delire

Grading: François Dubois

VFX: Julien Mercier

SoundMix: Diego Wunsch