Last call! Welke invloed heeft de strijd Amazon-Walmart op uw business?

Agenda / Marketing / News / Retail

  • 07/09/2021 09:00
  • Online!

Walmart is 's werelds grootste detailhandelaar. Maar zijn positie aan de top dwingt het om altijd zijn concurrenten in het oog te houden, en zijn belangrijkste tegenstander - Amazon, dat altijd klaar staat om een "Amazon-effect" te creëren in alles wat het doet. Hun voortdurende rivaliteit dwingt hen om met nieuwe aanbiedingen en innovaties te komen, en is het symbool geworden van de botsing van twee visies op de handel: de visie van Walmart - de historische en fysieke leider, en de tweede - Amazon - die zijn online heerschappij oplegt.

PUB en Havas ontmoeten u graag voor een sessie met Walmart: Hoe 's werelds grootste detailhandelaar een "Click & Mortar"-model ontwikkelde om Amazon te dwarsbomen. Afspraak op 7/09 om 9 uur.

De conferentie over Amazon zal proberen aan te tonen hoe Walmart - 's werelds grootste detailhandelaar - zijn traditionele digitale ruimte heeft omgevormd en hoe dit gevolgen kan hebben voor Amazon.

Spreker is Vincent Mayet, directeur van Havas Commerce en auteur van ‘Amazon main basse sur le futur’. Vincent Mayet is gespecialiseerd in alle vormen van retail.

INSCHRIJVEN?!