Teamleader strikt grote namen uit agencywereld voor Work Smarter-event

Agenda / Marketing / News

  • 23/06/2022
  • GENT ('t Kuipke)

* PARTNER CONTENT *

In minder dan 30 dagen organiseert het Gentse work management softwarebedrijf Teamleader hét event van het jaar voor ondernemers: Work Smarter. Op 23 juni zal Teamleader 't Kuipke in Gent vullen met maar liefst zeven podia met topsprekers van binnen- en buitenland. In het verlengde van de Agency Life-reeks waarin thema’s worden besproken die écht leven bij agencies is er dit jaar de Agency Life Stage op het Work Smarter-event. Relevante stemmen uit de Belgische en Nederlandse agencywereld komen er vertellen wat er nodig is om – vandaag en morgen – een topagency, creatief bureau of digitale studio te runnen.

Het lijkt erop dat we binnenkort heel wat best practices van de moderne marketing moeten herzien. Nieuwe oplossingen, trends en uitdagingen duiken op, waarvan sommige een terugkeer naar vroeger lijken en andere gloednieuw of zelfs onwennig zijn. Out with the new, in with the old? Verschillende straffe keynotesprekers komen er alles over vertellen op de Agency Life & Main Stage:

  • “Het einde van cookies en online tracking is nabij”, stelt Nicolas Lierman. Nicolas is digital innovation expert en pleit voor meer privacy. Volgens hem zal digitale marketing een ongeziene transformatie ondergaan in de volgende vijf jaar.

  • “Miljoenen prikkels per dag en toch nog aandacht krijgen?” Future optimist Ann Maes vond het antwoord op dat vraagstuk. Ze mixte oude technieken met nieuwe inzichten en bouwde een efficiënt aandachtsmodel waarmee je niet alleen aandacht kan krijgen, maar ook kan vasthouden en doorgeven.

  • “Marketeers kunnen de wereld redden”, zegt expert in strategie en duurzaamheid Wim Vermeulen. Hij vindt dat elke marketeer een klimaatactivist moet worden en dat het aan bedrijven is om het klimaat te redden.

  • “Het zijn én fantastische én fatale tijden voor ondernemers, marketeers en andere merkenmensen.” Communicatie- en marketingspecialist Tom Van den Bergh zal praten over de uitdagende context waarin we alle kanten op kunnen én gaan, maar we vooral vooruit geraken door te kiezen.

  • Chris Walker is de host van de populaire marketing podcast ‘State of Demand Gen’ en doorbreekt klassieke marketingstrategieën met een vingerknip. Hij legt uit waarom het creëren van demand duurzamer is versus de klassieke marketing funnel. En hoe we om moeten gaan met onmeetbare gegevens bij marketingcampagnes.

  • “Stilstaan is achteruitgaan,” zegt Directeur Marketing Petra Baeck van bankverzekeraar Argenta. Volgens Petra is een transformatie een uitgelezen kans voor marketingteams om hun meerwaarde te bewijzen. “Neem klanten mee in je verhaal, blijf trouw aan je waardenpropositie, gebruik je ‘why’ als kompas. Dan merk je doorheen je traject dat je geen klanten hebt, maar fans.”

page1image23240page1image23400page1image23560page1image23720page1image23880page1image24040page1image24200page1image24360

Naast inspirerende sprekers host de Agency Life Stage het Creativity panel met Petra De Roos en Hans Smets. Petra zal het hebben over hybride werken in een agencycontext en Hans zal uitleggen hoe en waar een agencymanager creatief talent kan vinden, kan houden en doen groeien. Tot slot stelde de Federatie van Webbedrijven een FeWeb-panel van vier agencies samen die zullen praten over hun groei, groeiuitdagingen en definitie van groei.

“Teamleader viert dit jaar zijn tiende verjaardag, daarom zal deze zesde editie van het event eveneens de grootste worden”, aldus Teamleader-CEO Jeroen de Wit.

Voor meer informatie over of om in te schrijven voor het event kan u terecht op de Work Smarter-website (ook beschikbaar via de QR-code).

TEAMLEADER: Meer gedaan, minder gedoe. 60.000+ ondernemers en hun teams maken dagelijks gebruik van Teamleaders work managementsoftware om te verkopen, factureren en werk te plannen. En dat alles op één plek. Zo zorg je ervoor dat alle relevante informatie niet langer versnipperd is over verschillende inboxen, Excelsheets en software. Resultaat: een perfect overzicht van de lopende verkoopkansen, projecten en betalingen; en misschien nog crucialer: een haarscherp beeld van hoe je bedrijf presteert. – www.teamleader.eu.

CONTACT: Peter Van Wijnaerde, Head of Brand Studio - Teamleader. 0473183325 - Peter.vanwijnaerde@teamleader.eu