Tine Ryssaert weet wat u nodig heeft

News / Sustainability

De vierde editie van Orbit by PUB komt eraan! Op 18, 19 en 20 oktober zijn er (digitale) rondetafelgesprekken met telkens drie sprekers, op donderdag 21 oktober is er het live networking event met diverse sprekers.

De sprekers stellen we u graag één na één voor. Vandaag is het de beurt aan Tine Ryssaert. Zij neemt deel aan het rondetafelgesprek op maandag 18 oktober. Tine Ryssaert is een ervaren marketeer (o.m. bij Danone) met een absolute passie voor purpose en ondernemerschap. Ze is vastberaden om duurzaamheid te integreren in de missies van de merken, zodat duurzaamheid niet 'on top' hoeft te komen, maar diep geworteld zit in het DNA van de merken - zodat merken kunnen evolueren van storytelling naar storydoing op de meest authentieke manier. Het genereren van maatschappelijk relevante en zakelijke impact is wat Tine drijft.

Alle informatie over Orbit by PUB 2021 vindt u op de website van Orbit by PUB. PUB-abonnees nemen gratis deel aan de drie rondetafelgesprekken en voor een bescheiden bedrag neemt u deel aan het live event op 21 oktober. Voor niet-abonnees ligt er een mooie aanbieding klaar, zie hier!