Cayman en ITZU maken rekruteringscampagne met A(lternatieve) I(nsteek)

4schools / Crea / News

Artificial Intelligence is hot, hot, hot. Dag in dag uit worden we ermee rond de oren geslingerd. Ook binnen human resources wordt er meer en meer van gebruikgemaakt om te automatiseren, gegevens te analyseren en besluitvorming in het wervingsproces te verbeteren. ITZU, ervaren talent partner, omarmt AI en alle voordelen ervan. Toch staat een persoonlijke aanpak in de jobzoektocht op nummer één.

AI anders ingevuld

Die persoonlijke aanpak vormt de basis voor de nieuwe awarenesscampagne van Cayman voor ITZU, gericht op het rekruteren van nieuwe kandidaten. Bij Cayman besloten ze om de afkorting AI een twist te geven en zo de kernwaarden van ITZU in het licht te zetten. Wat dacht je van Altijd Inclusief, Authentieke Interacties of Ambitieuze Inzet?

Flits, flits, flits!

Om de grafiek extra slagkracht te geven, bracht het bureau de medewerkers van ITZU in beeld, passend bij de nieuwe invulling van AI. Het deed dit aan de hand van bright flash fotografie. Naast de fotografie zorgde Cayman ook voor snappy video’s om in te zetten op socials.

Een opvallende outcome

Het resultaat? Kleurrijke advertenties die de aandacht trekken met een krachtige, opvallende boodschap. Vanaf nu te zien in Vlaanderen, Wallonië en Nederland op Facebook, Instagram, TikTok én LinkedIn... Campagneresultaten? Still loading! ⏳

Lees er alles over op de website van Cayman

Credits:

Client: ITZU

Client contacts: Kristien Moelans, Manou Swinnen, Winde Engels

Agency: Cayman Creative Thinkers

Brand Strategy: Karen Lemaire

Creative Direction:  Hendrik Holderick

Digital Strategy: Lynn Van den Broeck

Project Management: Mauri Van Coillie, Marinka Van de Walle

Account Management: Chloé Coppieters

Fotografie: Marc Wallican

Video: Kondor Productions