ELEVEN/DAZN EN KINEPOLIS LANCEREN BIG SCREEN SERIES

4schools / Media / News

Vanaf 2024 kunnen sportfans bij Kinepolis terecht voor een reeks sportwedstrijden op het grote scherm. Kinepolis en Eleven/DAZN zorgen voor een ervaring met omkadering van journalisten en analisten van Eleven/DAZN en met aangepaste randanimatie. 

De voorbije jaren konden sportfans bij Kinepolis terecht voor de uitzending van grote sportwedstrijden uit de portefeuille van ELEVEN/DAZN, zoals de Clasico tussen FC Barcelona en Real Madrid. Dit jaar tillen de twee bedrijven de sportbeleving op het witte doek naar een nog hoger niveau met de lancering van de Big Screen Series.

Zowel bestaande als nieuwe abonnees van een DAZN Total abonnement zullen via de DAZN.com-app gratis een ticket ontvangen voor een van de evenementen. Ook wie een ticket koopt bij Kinepolis krijgt gratis een maand DAZN Total cadeau.

In de eerste helft van 2024 vinden alvast vijf uitzendingen plaats vanuit Kinepolis Brussel, telkens in aparte zalen voor Nederlands en Frans: NBA PARIS GAME 2024 - 11/01/2024, NFL SUPER BOWL LVIII - 11/02/2024, DER KLASSIKER - 30/03/2024, EL CLASICO - 21/04/2024 en FA CUP FINAL - 25/05/2024.

"Sportfans weten al jaren dat ze bij ElevenDAZN goed zitten voor de grootste sportwedstrijden, met de beste omkadering. Via de DAZN app kunnen fans kijken op een ongeëvenaard aantal schermen. We zijn dan ook heel blij dat we onze DAZN Total abonnees nu ook op het witte doek de allergrootste sportevenementen gratis kunnen aanbieden,zegt Jeroen Vermeiren, head of marketing bij Eleven/DAZN.

Tickets en meer info vind je hier