Peter Ampe (FamousGrey) inspireert bij IHECS

4schools / Communication / News

Op maandag 29 april verwelkomde IHECS, de Franstalige hogeschool gericht op communicatie, creatief directeur Peter Ampe voor een lezing geïnspireerd op zijn boek "Great Minds Think Unalike".

"Great Minds Think Unalike" is de Engelstalige versie van zijn boek "Abnormaal Goed", dat hij samen met zijn echtgenote Emily Rammant schreef over neurodiversiteit. Het boek focust bewust niet op de vele valkuilen van neurodiverse aandoeningen als AD(H)D, ASS, dyslexie of OCS. Wel zet het volop in op de bijzondere talenten die er hand in hand mee gaan. Of je nu een diagnose hebt of het gevoel hebt je ergens op het neuroatypische spectrum te bevinden, één ding is zeker: als je jouw unieke talenten op het spoor komt, zul je gerichtere keuzes kunnen maken in je leven en je werk. De vele herkenbare verhalen en praktische tips zetten je alvast op weg.

Ampe is chief creative officer bij FamousGrey. Onder zijn begeleiding creëerde het bureau tal van bekroonde campagnes, zoals Zie Mijn Pijn voor Helan. Emily Rammant is keynote speaker en coach bij YIN United, dat ondernemers en bedrijven helpt om inclusie op de werkvloer te omarmen.